torsdag 13. september 2012

Hjemme igjen ...

Da er vi på plass hjemme etter 4 flotte uke på Gran Canaria  - og kommer hjem med mange nye venner og bekjente.  Hjem til familie og gode venner.

Hjemreisen gikk velidg bra  - flyet var i rute og været var bra. Vi ble sjekket inn som en gruppe og ble plassert ganske samlet på flyet hjem. Og ettersom vi kjente hverandre så godt nå - ble det mye lek, prating og ikke minst "linking" på Ds på vei hjem. Tross mye aktivitet var ungene veldig flinke.

Det var heller noen voksne på flyet som ikke var like flinke og resepekterte nøtteforbudet som det ble informert om og satte i gang å spise nøtter.  Det var ikke så vanskelig å unngå lukten av en åpen peanøttpose og det er skummelt  å vite at slike brudd på regler kan være livsfarlige. Synd at det skal være så vanskelig å forstå. Besetningen om bord tok dette alvorlig og advarte om at følgende kunne være så alvorlige at vi ville bli nødt å mellomlande.

Vel fremme på Gardermoen til 6 grader .. brrr, var det tid for å ta farvel og det ble spesielt tøfft for storesøster og den nye bestevenninnen fra Trondheim. Tårer randt nedovers kinnene deres og jammen kom det ikke noen tårer hos Søsken mamma også.  Det blir nok mye mail og skyping fremover. Oslo og Trondheim turer blir det nok i løpet av året også.

Storesøster felte nye tårer da vi kom gjennom tollen også da hennes skolevenninne stod på utsiden og ventet på henne. Det var en skikkelig hyggelig overraskelse og gjensynsgleden var STOR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar