lørdag 6. september 2014

Fotball er livet, og eksem får ikke stoppe lillebror

Lillebror sliter med utslett om dagen dessverre - huden er infisert flere steder og det er grønnsåpe bad som gjelder. Fotballtrening og løkkefotball fyller hverdagene, og utslettet på de typiske stedene hans er vanskelige å slå ned på. Svette og varmen ved trening hjelper han ikke.  Eksem er ikke noe gøy !!

Men... fotball er livet og gir en så stor glede at den er veldig viktig for han.

I dag var vi på vei til fotballcup allerede kl 0800. Tidlig men det betydde også at vi var hjemme igjen kl 1200, etter 3 kamper spilt og premieutdeling.Det ble full pakke når vi kom hjem. En dusj, grønnsåpebad, Betnovat m/chinoform + Elocon ( kortison ) , Zyrtec ( anithistamin) og Canoderm fuktighetskrem. Problemområder er: hårfestet i nakken, albu på og inni, knær på og bak. 

Han ble godt preppet for resten av dagen. 
Selv om dagen startet med noen timer med fotball er jo planen klar for resten av dagen. Fotball i bingen med kompiser. Han fikk tubifast bandasjer på knærne og albuene, for å beskytte huden litt. 

Krysser fingrene for at vi kommer i mål snart   - slik at hovedfokuset kan blir kun fotball , ikke denne forbanna kløen !!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar