tirsdag 28. april 2015

Smørekontrakt mellom lillebror og søskenmamma

Vår største utfordring om dagen er å gi tid til behandling. Ungene har blitt større. De er opptatt med lekser, er sammen venner og trener eller spiller kamper. Smøring og behandling blir gjordt unna i en fei, så fort at den lette varianten ofte ikke er god nok.

Lillebror og mamma hadde en liten alvorsprat i går om akuratt dette. Han må bli flinkere til å ta ansvar for egen smøring om morgningen og Søskenmamma må ta ansvaret for at kveldsstellet blir ordentlig gjennomført.

Eksem har vært en så stor del av våres liv. Vi er så lei og  innimellom i det siste har glippi litt. 

Vi ble enige om å lage en formell kontrakt for behandlingen denne uken. 
Dette er en samarbeidskontrakt mellom lillebror og mamma som er avhengig av at begge parter bidrar. Lillebror skal krysse av behandling morgen og etter skolen,  mens Søskenmamma skal krysse av behandlingen på kvelden. 

Vi startet veldig bra i går kveld med grønnsåpebad, knær og div utslett på kroppen ble smurt med Betnovat m/Chinoform. Hender og nakke ble smurt med Flutivate salve. Canoderm som fuktighetskrem på kroppen, Locobase Repair som fuktighetskrem i ansikt. Aco hodebunnsolje i hodebunnen. Tubifast bandasjer på hender og knær med Canoderm. 

 
( oppdatere med et bedre bilde i kveld ) 
Kontrakten er laget for å gjennføre en best mulig behandling, målet er en eksemfri hud.
Dette vil nok ta mer enn en uke, men dette er en start :)


Om vi er flinke og gjennmfører planen,
blir det kinodate på lillebror og Søskenmamma søndag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar