mandag 4. mai 2015

Kveldsstell med krembytte - Minicare krem

Pga av mye svie på huden til lillebror med tørr hud og eksem i går gjør vi et krembytte i dag fra Canoderm som inneholder 5%  karbamid / 30 % fett til Minicare som inneholder 5 % glyserol / 60 % fett.  Begge kremene kommer fra Aco Hud.

Har dere hørt om produktserien Minicare  ?

Minicare krem er et nytt produkt fra Aco Hud, spesielt utviklet for barn med sensitive hud.
Minicare serien inneholder  krem, vaskelotion, mousse vask og zink krem, dog i Norge er det kun krem og vaskelotion som er tilgjengelig hos apotekene.

Minicare krem er en ekstra fet krem som behandler tørr hud og eksem.

Kremen inneholder: 60 % fett og 5 % glyserol.
Kremen er uten parfyme, parabener samt mineralolje.
Da jeg var så heldig å besøke Aco Hud labben fikk vi møte selveste Izabella Nordin, som er Development Scientist for ACO Hud Nordic. Hun presenterte Minicare serien som hun selv har hatt ansvaret for å lage.

Hun imponerte meg med sin eksepertise og passion for å lage den perfekte hudkremen. Jeg tror hun har laget noe veldig bra med sin MiniCare serie. Dette er en krem som kan sammenlignes litt med Rød Apobase. Den er like fet og er lett å smøre ut, men også en safe krem når huden er sår. Den skal ikke gi noe svie. Veldig positiv at den inneholder glyserol. Det er så vondt å føle at man påfører ungene smerte ved å smøre med en krem som huden sier at svir.

Selv når man er 11 år, er man ikke for stor til å felle noen tårer og ha det vondt i huden. 

Viktig å ha flere krem favoritter slik at man kan bytte på i forhold til hvordan huden er. 

I kveld hadde vi en helt annen opplevelse ved kveldstellet da vi smurte hele kroppen med Minicare. Ingen svie, ingen tårer. 

Dessverre får man Minicare kremen kun i 100 grams tuber foreløpig, og den blir fort tom. Vi håper at Aco Hud opplever at flere oppdager denne kremen, flere som kjøper denne slik at det blir nødvendig å produsere denne i pumpeflasker.  500 grams pumpeflasker med Minicare ønsker vi oss. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar