tirsdag 10. mai 2016

Behandlingsreise dag 27 - vår siste dag med klimebehandling

Fredag 29.april hadde vi vår siste dag på Gran Canaria. Lillebror hadde sin siste dag på skolen som de avsluttet med en klassetur til stranden. De pakket sekken med god lunsj, drikke og litt kjeks og gikk tur til den lille stranden som ligger til høyre for Anfi stranden. Der hadde de leker og stafetter sammen alle skolebarna fra 1. klasse til 7. klasse.  En hyggelig avslutning med behandlingsreise klassen. De fikk med seg et flott bokmerke med bildet av klassen som et hyggelig minne + Solboken som de har skrevet og tegnet i siden dag 1.

På vår siste dag på behandlingsreisen var været helt strålende. Vi foreldre hadde undervisningsfri og Søskenmamma utyttet dagen til det fulle før lillebror sluttet på skolen.

Det ble en raskt gåtur inn til Arguineguin sammen med et par mammaer for de siste innkjøp på kinabutikkene. Du finner to stk med en gang du kommer inn til byen. Der finner du det meste av det samme som de selger på markedet, til like billig penge uten å prute, Det har blitt lite shopping, men noen sømløse boksere til lillebror har det blitt.
Her på Happy Shopping finnes alt du kan tenke deg, men også mye skrot. Resten av formiddagen var det siste soling og boklesning på Anfi stranden som gjaldt for Søskenmamma. 
En helt fantastisk dag som jeg skal leve lenge på. Som alle de 26 dagene tidligere denne måneden, sluttet ungene på skolen 1320, vi hadde lunsj 1400 og gikk ned på stranden ved 1430 tiden for å suge til oss den siste klimabehandlingen for denne gangen. 

Mye bading på store og små. Fin og brun hud, Hel og frisk hud som vi pakker med oss hjem i kofferten. Dette har vært et utrolig positivt opphold. 

Det var litt vemodig å gå hjem fra stranden ved halv seks tiden, men samtidig litt godt. Vi har hatt 4 flotte uker og er klare for å reise hjem til familie og venner. Men det tar nok ikke lang tid før vi savner dette. 

Fredag kveld var det grilling ute slik som de andre fredagene, samt underholdning på Valle Marina kl 2000. 
Alle foreldrene klarte etterhvert å samle seg for en liten avskjedsfest senere på kvelden, noe som var veldig hyggelig.  Vi har vært en fin fin gruppe her nede. Takker alle for et supert opphold. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar