onsdag 18. mai 2016

Nr 41 er på plass på fotballaget

Allerede da Søskenmamma og lillebror satt seg på flyet til Gran Canaria for 4 ukers behandlingsreise, startet G13 sitt seriespill. Lillebror fikk akkurat med seg draktutdelingen dagen før avreise men drakt nummer 41 måtte ligge pent bretta på senga hjemme i 4 lange uker til vi kom hjem igjen.

Behandlingsreisen var på alle måter bare positiv for lillebror, men det rykket ekstra i fotballfoten og det var fotballen med resten av gutta på laget han savnet mest da vi var borte,  Han spilte ball så og si hver dag på Gran Canaria, både på skolen og på kvelden med bhr gruppa  - men han hadde nok hatt godt av litt ekstra trening med lagkompisene sine. 

Gleden var så klart stor da han fikk prøvd seg på kamp og luftet drakta si når vi kom hjem, Det var godt å se at han raskt fant frem kampformen og ikke minst se hvor happy han var når han var på plass på fotballbanen igejn.

Nå håper vi bare at huden hans er mer motstandsdyktig mot hans fiende på fotballbanen, svette og at han får en fin fotballserie. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar