mandag 27. juni 2016

Nok Canoderm for hele 2016 på Blå resept

Har du fått med deg at legemiddelkremen Canoderm  kan foreskrives på blå resept til pasienter med diagnosen moderat til alvorlig atopisk eksem. 

Ungene bruker ca 1 pumpeflaske på 500g med Canoderm hver per måned, så for oss er dette kjempestort. Vi slipper nå store utlegg på deres daglige medisin som nettopp er krem og det betyr mye at politikerne endelig godkjenner at krem er deres helt nødvendige medisin for å holde huden frisk. 

Nå har vi endelig fått en riktig resept til begge barna som holder ut 2016. 

Ved riktig bruk av Canoderm øker antall eksemfrie dager med nesten 50 %, sammenliknet med bruk av en referansekrem.  Kremen beskytter huden og styrker hudbarrieren både hos normal og tørr hud. Påsmøres ved behov, gjerne flere ganger daglig, og alltid etter kontakt med vann. Smør på så mye som huden kan ta opp uten at den føles klissete. Ved forebygging av tilbakefall av atopisk eksem påsmøres kremen minst to ganger daglig og gjerne etter kontakt med vann.

Derfor er det VIKTIG at de som bruker Canoderm og får dette på Blå resept passer på å få nok uttak på resepten slik at man smører NOK og bruker NOK krem, Her hjelper det ikke å spare på krem.

Det nærmer seg ferie og Canoderm er med i kofferten såklart. 

Les tidligere innlegg om Canoderm på Blå resept HER:                     Følg Søsken på Facebook : https://www.facebook.com/atopiskeksem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar