tirsdag 28. juni 2016

Oljebad behandling med Best Badeolje

Det er ikke ofte jeg "reklamerer" for et produkt men det handler mitt innlegg om i dag.  Og nei, dette er ikke sponset. Jeg var på apoteket i går og handlet 5 liter Best Badeolje til kr 1295,- og kvitteringen går rett inn i refusjonsarkivet mitt for paragraf 5.22 for 2016.

De siste månedene har dette produktet vært borte fra markedet pga av endring av navn til Best Badeolje. Sammensetningen er noe endret men det er så lite at det ikke har noen betydning for effekten. Mange kjenner kanskje igjen den gamle etikken med en stor gul badeand på, denne er nå byttet ut med en rosa orkide.


Vi ble introdusert til denne badeoljen for et par år siden av vår lege, men begynte ikke å bruke denne type behandling aktivt før i fjor sommer. Da med supre resultat og det har siden blitt en del av vår behandling til frisk, hel, myk hud.

Lillebror starter alltid med grønnsåpebad i ca 5 min. Vi har lite vann i badekaret og  han vasker huden godt. Så tapper vi  ut vannet, fyller i nytt rent vann og tilsetter en rikelig mengde med Best Badeolje.

Ipaden er god å ha i hylla når han bader og han har ikke noe problem lenger med å sitte i badekaret i 15-20 min. Jeg tror han finner roen og synes det egentlig er ganske ok.


Den første måneden etter at vi kom hjem fra Gran Canaria gjorde han dette nesten hver kveld. Dette er jeg ganske sikker på at har gitt han lenger tid til eksem sammen med smøring av legemiddelkremen Canoderm.

Best Badeolje kan kjøpes på Apotek 1 på Holtet eller på nettsiden majamed.no.
Best Badeolje har en god pris og du får kjøpt den i både 0,5 liter, 1 liter og 5 liter.

Prisen på 0,5 liter kr 175,- mens prisen på 5 liter er kr 1275,- noe som gjør 0,5 liter prisen til kr 129,-

Dette skriver Majamed om Best Badeolje:

Best Badeolje er et resultat av et mangelfullt tilbud av eksisterende badeoljer på markedet som gir den nødvendige effekt. De fleste eksisterende badeoljer er tilsatt parfyme, konserveringsmidler og annet, som i seg selv kan utløse allergi, eller eventuelt skade hudbarrieren. Vårt mål med Best Badeolje har vært å framstille et produkt som utelukkende tar sikte på å behandle huden, uten skadelige tilleggsstoffer.


Oljen ble fremstilt som et direkte resultat av ønsker fremkommet ifm forskningsprosjekter nettopp på allergi og atopisk eksem.
Med en nyinnkjøpt 5 liters kanne med olje på hylla har vi olje en liten stund fremover. Sammen med grønnsåpe, Best Badeolje, Protopic og Canoderm håper vi at sommeren til lillebror vil bli bra.

Les mer om vår erfaring med oljebad her: 
Grønnsåpebad og oljebad hver dag i en uke
Supert resultat med oljebad 

Har noen av dere erfaring med oljebad og Best Badeolje ?

                      Følg Søsken på Facebook : https://www.facebook.com/atopiskeksem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar