lørdag 2. mai 2009

Pappas mystiske utslett


Har du sett ? Pappa i huset fikk i går kveld et kraftig utslett på store deler av kroppen. Eksem lignende men med hevelse. Det klør og det er varmt. I dag morges var det litt bedre .. men nå i kveld er det blitt kraftigere igjen . Han har fått det
nesten overalt på kroppen.
Hva kan det være ? Han er jo også plaget med eksem i perioder.. men dette kom masse plutselig.
Vår teori er at det kan komme av rødvin han drakk et glass av både i går og i dag - før det brøt ut, men han har jo aldri reagert på det før da.
Blir spennende å se hvordan det forandrer seg til i morgen.
Ta et grønnsåpe bad sa jeg .. men det var han ikke særlig interessert i :-)

3 kommentarer:

 1. Ligner da veldig på elveblest....

  SvarSlett
 2. Jeg får også slike utslett i peroder, og det er som oftest borte igjen etter et par dager. Men vondt er det ja! Vasker med vann og smører godt inn med fuktighetskrem et par-tre ganger om dagen, det roer kløen litt ned!

  SvarSlett
 3. Er nok elveblest ja... han har ikke hatt noe morsom natt i natt. Det er tilbake kraftig og også kommet der det ikke var i går. Bla i ansiktet.

  Nettdoktor sier: Elveblestutbruddet starter som regel med en irriterende kløe. Etter kort tid utvikles det et rødlig utslett av varierende størrelse, fra små flekker til større, sammenhengende flater. Flekkene holder seg som regel i to til tre timer, forsvinner så ,og avløses av en gruppe flekker et annet sted.


  Og det stemmer jo veldig bra ja.

  SvarSlett