tirsdag 2. mars 2010

Canoderm fra ACO

Nå er vi på vår 4. pumpe med Canoderm og både storesøster og lillebror sin hud holder seg fin. Det har vært lite nytt utslett den siste tiden og om det har kommet noe har vi kvittet oss med det over natten ved hjelp av Elocon.

Etter å ha brukt Canoderm i 4 -5 ukers tid så merker vi at mykheten i huden deres begynner å vise seg. Det er ikke ofte at vi kjenner myk hud og det er helt fantastisk at den nå er her.

Jeg kan ikke annet enn å reklamere for Canoderm for de som ikke er kjent med denne kremen.

Vi håper at denne gode trenden kan fortsette og at huden dere er tipp topp når vi reiser sydover om en måneds tid.

4 kommentarer:

 1. Heisann!
  Har fulgt bloggen din siden jeg kom over den i november i fjor. Som du sikkert har hørt mange ganger..det er det en fantastisk bra blogg du har skrevet, og jeg har lært mye gjennom den.

  Vi har ei lita marihøne som fyller 3år om ei drøy uke, og hun har vært plaget med atopisk eksem siden hun var 9-10 måneder. Hun har flekker over hele kroppen som vi greier å holde sånn noenlunde i sjakk med smøring morgen og kveld, hennes problemområde er hakepartiet, kinnene og hennes høyre hånd. Det er haken som er verst, og mange dager preges med blodfylte genser- eller pysjamasermer etter fortvilt kløing.

  Vi har som dere prøvd ut det aller meste når det kommer til kremer i tillegg til kortisonbehandling. Canoderm ble for oss også en vidunder krem, en fantastisk lykke å se hvor fort huden hennes ble bedre:-) Men etter et halvt år avtok virkningen helt! Vi fikk tips om å ta et halvt års pause fra den, og vi har nettopp begynnt på igjen med den. Uten den samme effekten som forrige gang desverre. Opplevde det samme med vitapan (etter tips fra dine sider), den fungerte også fantastisk den første tiden, men her avtok virkningen allerede etter et par uker. Virker som at kroppen utvikler resistens mot kremene som faktisk virker..

  Håper dere slipper å oppleve det samme som oss når det gjelder Canodermen. Den ER fantastisk når den faktisk virker:-)

  Klem fra Anita og lille marihøna vår :-)

  SvarSlett
 2. Heisann og håper sydenopphold er /var flotters!

  Fulgt med da vi har en i huset med atopisk eksem.Gjort som dere,testet tønnevis med kremer.Takk for tips ang canoderm,har skrevet den opp på min testeliste over kremer.Utrolig flott at dere klarer å dele hverdagen deres med andre,stå på!

  SvarSlett
 3. Hei Anita - litt sent men tusen takk for hyggelig innlegg. Det er fryktelig hyggelig å høre at bloggen vår kan være til nytte for andre også.

  Vi har nå hatt to ukers ferie og tok ikke med Canoderm på ferie med tanke på det du har skevet. Det ble litt Apobase og deretter Ureadin som ble brukt i disse to ukene.

  Nå når vi har kommet hjem blir det Ureadin smøring så lenge det går bra ift hel hud.

  Takk for tips og påminnelse på at kroppen av og til trenger en forandring i produkter, og at dere vil dele deres erafringer med oss og alle andre :)

  SvarSlett
 4. Hei anonym - takk for at du følger med på bloggen vår og takk for hyggelig kommentar.

  Vi har hatt en flott ferie på Gran Canaria og Arguineguin. Været har ikke slått feil og det har blitt sol og bad i saltvann hver eneste dag og det har gjordt godt for huden til ungene.

  Nå er det bare å fortsette med forebyggende behandling her hjemme og håpe at de får god nytte av oppholdet en liten stund fremover :)

  Lykke til med testing av Canoderm etterhvert.

  SvarSlett