lørdag 27. mars 2010

Saltvannsbasseng på Sunwing Resort er et stort +

Å bade i basseng er veldig gøy da, men det er ikke alltid så bra med klorbasseng og atopisk eksem. Men her på Sunwing Resort i Arguineguin har de SALTVANNS basseng og det er helt topp for oss.
Det tillater oss å leke oss og kose oss i bassenget uten å bekymre oss for at vi mister dyrbar behandlings tid på stranden. Det fungerer like bra her på hotellet.
Det er godt med noen dager vekk fra den sterke solen på stranden og all sanden :) I dag har vært en av disse dagene og vi storkoser oss. Ferie er helt fantastisk.

3 kommentarer:

 1. Hei igjen! Dette bassenget har vi også vært i, men er det ikke noe klor? Vi ble anbefalt å være litt forsiktige fordi alle basseng tilsettes klor sa de på behandlingsreiser

  SvarSlett
 2. Hei Eksemmamma - vet du det er jeg ikke helt sikker på.

  Jeg har sent av gårde en mail til Ving nå for å høre.

  Ungene reagerer vanligvis ikke på klor og det som er helt sikkert er at dette vannet er veldig salt og må være 100 ganger bedre å bade enn ett svømmebasseng med kun klor.


  Kommer tilbake så fort jeg har fått noe svar fra Ving :)

  SvarSlett
 3. Så lenge bassengvannet er skikkelig saltet, virker det for meg som at det ikke er så farlig med litt klor.
  Mulig saltet binder klor? Salt=natriumklorid. Selv har jeg problemer med kloret ferskvann pga problemer med både hud og pust. Skulle ønske alle basseng inneholdt saltvann!!

  SvarSlett