torsdag 12. august 2010

Hånd eksem

Storesøster har vonde hender - kun et sår på den ene knoken i dag og det er fint, men de er stive og huden på leddene er litt fortykket. Hendene legges i grønnsåpebad eller får alsol omslag om kvelden, med Elocon, tubifast og Rød Apobase om natten.

4 kommentarer:

 1. Det er som å se hendene til jenta mi. De er røde, såre og huden sprekker og flasser av. Vi har også hatt noen dager med Alsol og kortison -vi bruker Betnovat. Men våtbandasje liker hun ikke, det klør, sier hun.
  Bruker dere Alsol over lang tid? Alsol er fremdeles litt nytt for oss, så vi har ikke kommet helt inn i bruken ennå. Ellers hadde hun god effekt av behandlingsreisen til Gran Canaria. Lykke til med behandlingen. Håper det bedrer seg snart.
  Hilsen Eli, som møtte dere på Anfi-stranden i vår:-)

  SvarSlett
 2. Hei på deg Eli - så hyggelig med å høre fra deg. Kjedelig med slike såre hender ja - og verre blir det nok desverre utover høsten og vinteren. Vi får håpe på godt vær.

  Alsol har vi brukt mye ja - i ansikt og på hender og andre ganger på små områder.

  Bruker det som Kp bad egentlig - så ofte som det trengs, men har vel ikke hatt mer enn 5 dager sammenhengende.

  Kjøper kompresser på apoteket og bruker plastfilm over for å holde på fuktigheten -

  her ber ungene om bandasjer så jeg er nok velidg heldig der.

  Godt å høre at datteren din hadde god nytte av BHR - jeg gleder oss virkelig til vår tur og resten av vinteren da jeg håper turen vil gi ungene gode dager :)

  SvarSlett
 3. Det er litt motsatt her hos oss, om vinteren er det ikke så aller verst, det er våren som er trasig her. Lurer på om det er pollenallergien som slår ut som kløe, jeg vet ikke. Iallefall fikk vi BHR i det beste tidsrommet for oss. Vurderer å ta en tur til Gran Canaria til våren igjen.

  Vi bruker Alsol på samme måte som dere. vi bruker tubifast-bandasjer, og bomullshansker som vi kjøper på apoteket. Og plastfilm utenpå -det har jeg lært av å lese bloggen din...:-)

  Håper dere får godt utbytte av BHR, og ar dere får en god høst og vinter. Det betyr så mye.

  -Eli

  SvarSlett
 4. Hei Eli - så hyggelig å høre fra deg.

  En til til sol og varme på våren gjør godt. Det har jo vært vår greie :)

  Nå gleder til oss til LT og kofferten tar snart plass i stua. Jeg liker å ha litt godt tid.

  Får håpe at høsten og vinteren er snille mot datteren din i år.

  Klem

  SvarSlett