søndag 22. august 2010

Tilbakeblikk - 29.01.2003

Lillebror 4 måneder og i gang med penecilin kur. Væskende eksem på store deler av kroppen.

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg er en jente på 21 som har slitt med atopisk eksem siden jeg var liten. Har lest mye på bloggen din, gode råd og behandlinger som kan prøves. :)

  Jeg har prøvd det meste, reseptfritt og legemidler på resept. Det hjelper en periode selvsagt, men ingenting ser ut til og ha en langsiktig virkning. Jeg vil heller ikke utsette huden min for "farlige" stoffer i lengden, da smøring må gjøres OFTE.

  Jeg tenkte bare og tipse deg om noe som har hjulpet meg MASSE, og som ser ut til og ha fått eksemen min i sjakk! (tro det eller ei!)

  Du har kanskje hørt om LUSH, dette er ganske nytt i Norge enda, så vidt jeg vet er det to butikker i Oslo og Trondheim. Men de har nettbutikk. LUSH er håndlagede kremer, såper ol med økologiske ingredienser og ikke noe "fy-skap" tilsatt. Les mere på: http://www.lushnorge.no/index.php

  Jeg leste om en krem som skulle være bra, "Dream cream". Så jeg kjøpte denne samt såpen "dream wash", og jeg tuller ikke når jeg sier at etter og ha smørt meg kvelden før var huden bedre når jeg våknet. Har brukt denne fast nå, har denn mykeste, friskeste huden som ikke har snev av eksem eller nupper.. Såpen forfrisker og lindrer kløe, og kremen forandrer huden totalt... Jeg hadde aldri trodd at "naturlige" kremer skulle ordne opp i noe som har plaget meg såååå... Den er lett og smøre ut, så barna kan kle seg igjen med en gang i motsetning til fete kremer som apo base. Den er ikke lett på den måten at den forsvinner, men huden kjenner bare veldig fuktet, istedet for at det ligger et lag med fett utenpå. Den lukter nesten ingenting, bare litt lavendel som virker beroligende for dine små :) jeg smører meg kveld og morgen, og det er mere enn nok.. Kortison resepten min er kastet i søpla. Denne kremen er vidunderlig.. Sef det ligger flere omtaler på nett, folk med psoriasis har hatt fantastiske resultater... Den koster 160 tror jeg for en boks med 250 gram, den er DRØY i bruk.. Verdt et forsøk, tror barna vil like den. LUSH har mange festlige innpakninger og farger på produktene sine. Ikke minst så støtter man en god sak i tillegg, LUSH gjør mye bra med tanke på miljø og dyretesting.

  Jeg håper du gir kremen en forsøk! :)

  http://www.lushnorge.no/index.php?nr=90&case=4&id=108&idkategori=61&startrow=

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei Camilla E. .. tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så flott kommentar. Det er utrolig hyggelig å høre at du har funnet et produkt som holder deg eksem fri.

  Vi har har fire flotte uker etter vi kom hjem fra behnaldingsreise og jeg håper at dette kan være starten på en ny periode. En god periode.


  Det er ureakrem som vi smører flere ganger daglig nå som jeg har tro på, men jeg er alltid åpen for nye kremer og det er ikke noe bedre enn å ha flere favoritter.

  Jeg skjekker mer en gjerne ut Lush produktene. Tusen takk for tipset. Det setter jeg stor pris på.

  SvarSlett