onsdag 8. juni 2011

Kveldslesning i eksem bøkene fra Astellas.

I kveld er det bøkene fra Astellas som leses. Ungene syntes det er mest spennende å lese alle de forskjellige kommentarene fra barna på deres alder som også har eksem. Mange av de føler jo til tider akuratt som de gjør.

Har bestillt noen nye bøker fra Tanum  - som jeg håper jeg får i posten før helgen. Gleder meg til å vise de til ungene og til dere selvførgelig. Ha en fin kveld.

6 kommentarer:

 1. Hei hei
  Ville bare takke for en helt nydelig blogg med masse bra info for foreldre med eksem barn. Har selv to, og her har jeg funnet masse bra lesestoff, og svar på mange av mine spørsmål:))) Takk!
  Stå på ;)

  Hilsen Ida

  SvarSlett
 2. Hei Ida - tusen takk for kjempehyggelig kommentar. Det setter jeg stor pris på - takk for at du følger bloggen :) Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 3. Litt kveldslesing hos oss også. Vi leste også kommentarene fra andre barn, godt for barna å vite at det er andre som har det på samme måte, og kanskje kan vi bruke noen av tipsene...?
  Fine bøker. Er spent på de andre bøkene du har bestilt.

  Hilsen Eli

  SvarSlett
 4. Hei Eli .. så fint at du har fått bøker tilsent også. Håper dere har det fint :)

  Ha en flott lang helg.

  SvarSlett
 5. Vi har det ganske bra, var to uker på Gran Canaria i mai. Kom hjem med silkehud, til regn og survær, og startet med kp-bad og plastring av sprekker på hendene ett døgn etter vi kom hjem. Men vi håper vi ikke er HELT tilbake til start.. At oppholdet ga et godt grunnlag for sommeren -som forhåpentligvis kommer etterhvert...
  På GC klødde hun seg til et sår på foten. fremdeles sliter vi med det, nå er det fire uker siden:(

  Hilsen Eli

  SvarSlett
 6. Hei Eli .. så bra med en liten ferie til GC i mai da :) Håper vi kan få til en tur til neste år.
  Får håpe at eksemet hennes holdes seg nogenlunde i sommer. KJempehyggelig å høre fra deg - klem

  SvarSlett