tirsdag 1. juni 2010

Eksem oppbluss på problemområderLillebror sin eksem på halsen kommer og går og kommer og går. I dag kom han hjem slik fra skolen. Det er varme dager og det blir nok mye svetting - kan tenke meg at det er grunnen.
Øret hans bekymret meg litt mer for det så ikke bra ut - der har han nok pellt litt mye i dag med møkkete fingre også så jeg ble litt skremt da jeg så det med en gang.
Det er dette som er så negativt med denne sykdommen - utslettet kommer og går - helst når du minst venter det.

3 kommentarer:

 1. Huff, så ille når det blusser opp sånn. Ørene er ille her og. Hva pleier du gjøre med det? Ser du bruker alsolomslag på hendene, men føler at hode/ansikt/ører er litt vanskelig å gjøre noe med. tubifast kommer litt til kort, på en måte. Det er lettere med kroppen, armene og beina, sånn sett.

  SvarSlett
 2. Sier det igjen: stakkarts barn!
  For eksembarnet er det annet i fokus akkurat nå, se blogg:
  http://ninniz.blogg.no/

  SvarSlett
 3. Jeg vet hvordan han har det, jeg sliter selv med eksme og jeg skulle vokse det av meg når jeg var 2-4-6-8-10-12 og nå når jeg blir 14, det eneste nye som har skjedd er at jeg har måttet til legevakta med eksemen min flere ganger vær månde, i de dagene som vi hadde fri på nå for ikke så lenge måtte jeg på legevakta 2 ganger under 12 timer på grunn av blemmer av rescue kremmen og det rannt veske og det var kvalmt! Så vi får håpe at det går bra!!

  SvarSlett