torsdag 10. juni 2010

Opphold og undervisning gratis på Gran Canaria

Les :

Skole inviterte bekjente og fikk ekstra statsstøtte
Opphold og undervisning gratis på Gran CanariaVg skriver

"Noe av bakgrunnen for den spesielle rekrutteringen av elever var at Seksjon for Behandlingsreiser ved Rikshospitalet avlyste turer i september og november som følge av svineinfluensa. "


Pussig at dette temaet kom opp nå for det er ikke mange dagene siden mamma og jeg diskuterte hva som evt sjeddde med inntektene som skolen gikk glipp av høsten 2009 pga av svineinfulensaen.

Det var mange som gikk glipp av sin behandlingsreise da Rikshospitalet måtte avlyse sine reiser og så går heller skolen og invit gratis opphold for barnefamilier som ikke trenger spes behandling engang.

Vi stod bla annet på venteliste til behandlingsreise for ungene denne høsten.

5 kommentarer:

 1. Dette var rektors idè, dersom noen lurer på det. Han har gjort så mye forferdelig her ved skolen vår (jeg er en forelder) at det meste ikke egner seg på trykk. Han bedriver splitt og hersk politikk i stor stil. Enkelte lærere har han tatt til side for å fortelle dem at "Bare så du vet det, så hater jeg deg." Mens andre lærere har han på facebook fortalt at han elsker. Dette har jeg lest selv. De han beholder, og er "glad i" er med i facebookgruppen "Vi som bare rett og slett liker Svennie (rektors kosenavn)".

  Han stiller ikke til intervju og har gjort seg utilgjengelig. Dette er helt klart en strategi som er blitt benyttet av andre før. Når alle har tømt seg for fæle historier om hvordan de er blitt behandlet av ham, så kommer han på banen. Bare vent og se. Da gjør han som han har pleid, sier at han er blitt utsatt for homo-hets... og det trumfer alt. Pass opp! Denne karen er lur og tar ofte til tårene slik at han får masse sympati.

  SvarSlett
 2. Ja, du sier noe der angående facebook. En av de favoriserte lærerne har på sin facebook profil oppgitt som "trosretning": Jeg har tro på Svennie....
  Det er helt ille.

  SvarSlett
 3. leste det der ja,,og fikk litt tanker selv med tanke på de som ikke ble med,og som ikke fikk vært med som sto på venteliste da vi var der i høst på BHR,hva gjorde de med de midlene de hadde fått til det..jaja...jeg vet ikke,men om dette er tilfelle er det jo synd,for ødelegger jo for et kjempeflott opplegg som barna trenger sårt.

  SvarSlett
 4. Men det var vel ikke skolen som avlyste turen? De prøver vel bare å opprettholde driften til neste gruppe pasienter/elever kommer sørover eller...?

  SvarSlett