mandag 7. juni 2010

Post fra behandlingsreiser i dag

mandag 7. juni 2010

I dag kom posten fra Behandlingsreiser som vi har ventet spendt på helt siden søknadsfristen 15. mai .. jeg visste vel at det var denne uken det gjaldt å følge med på postbudet :) og i dag kom altså konvolutten.

I år som i fjor er vi desverre IKKE en av de heldig familiene som har fått innvilget opphold på Los Teques, Gran Canaria - men vi er litt inne alikevel slik som i fjor.

Vi står på venteliste nr : 1 for søskentur 13. okt - 10. nov høsten 2010. Så da er det bare å vente å se om det er noen som trekker seg.

Som jeg skrev i fjor på samme tid så føler jeg vel det ikke er så stor sjans for at det er noen som trekker seg. De fleste vet jo hva de søker på og hva dette oppholdet evt innebærer av fri fra skole og jobb etc.

Men vi må jo bare krysse fingerene og håpe :) en vet jo aldri.

6 kommentarer:

 1. Å såå spennende, da håper jeg vår og kommer i posten snart. Sorry men vi trekker oss ike hehe. Håper jo dere og får turen da. Tror alle som søker trenger det, skulle vært flere plasser :) Lykke til.
  Masse klemmer fra Veronica

  SvarSlett
 2. Krysser fingerne for dere Veronica :)

  SvarSlett
 3. Lykke til! Tror jeg har skrevet det før: vi hadde ventelisteplass nr 1 og fikk tilbud, sammen oss var en familie som hadde ventelisteplass nr 4, SÅ DET ER HÅP!!
  Vi har ikke fått svar så regner med et nei til reise

  SvarSlett
 4. har fått avslag...

  SvarSlett
 5. Bare kryss fingerene! For jeg fikk vite det i dag jeg også og gjett hva?! Jeg fikk tur!! <3

  SvarSlett
 6. Hei Marion - så bra at du har fått tur. Det blir gøy ... du skal av gårde på den siste turen uten foreldre du da tenker jeg. Kult :) Har du vært med før ?

  SvarSlett