tirsdag 18. august 2015

Fra Sunny Beach til Sveti Vlas

Etter 3 dager i Sunny Beach var det tid for å flytte på oss. Vi ble hentet av vår sjåfør sent søndag kveld og det var utrolig deilig å kjøre inn i Sveti Vlas. Ja, vår sjåfør. Høres veldig posh ut, men det er visst vanlig at man har en fast taxisjåfør som man bruker her og vi var heldige å bli koblet til en veldig hyggelig mann som kjørte oss rundt de få gangene vi beveget på oss i ferien.


Sveti Vlas er en mindre by i Bulgaria ved Svartehavet. Sveti Vlas er en del av Nesebâr kommune i Burgas oblast og ligger til venstre for Sunny Beach.


Det var en nyere, renere og roligere liten by som møtte oss. Det var godt å endelig lande på riktig sted og vite at nå begynte den "ordentlige" ferien. 

Vi flyttet inn i en kjempefin topp leilighet med nydelig utsikt utover Sunny Beach og Nessebar, bare en kort spasertur fra stranden.

Og ja du ser riktig, VI flagger for Vålerenga :) eierne er fan og det kunne jo ikke passet bedre.Lillebror var tidlig oppe mandag for å teste ut det nye store bassenget. Skikkelig gla'gutt.


Det skulle vise seg at vi skulle få mange fine dager her i Sveti Vlas.
Følg med på flere ferieoppdateringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar