onsdag 26. august 2015

Penicillin mot streptokokker i halsen, kansje det vil hjelpe litt på huden også ?

Hva tror dere ?

Lillebror har vært litt pjusk siden vi kom hjem fra Bulgaria. Han har vært på skolen men ikke trent fotball på 2 uker nå. Helt krise og han synes det er sikkelig kjipt. Han har vært sliten og vært tett i nesa og klaget litt på halsen. I går tok vi turen til legen bare for å sjekke. Denne aktive gutten har jo ikke tid til å være slik. Det ble funnet streptokokker i halsen hans og han fikk penicillinen Apocillin. Så da håper vi på rask bedring slik at denne fotballgutten kommer raskt ut på banen igjen med ball.


Han sjarmerte legen i senk, så jeg måtte jo le litt av denne karen på legekontoret. Han tok blodprøve for gang, som han kan huske og det syntes han var veldig interessant og spennende. Det ene spørsmålet etter det andre ble stilt til sykepleieren på kontoret så smilet hang løst.Som dere kan se har den forferdelige kløen hans i det siste resultert i mye oppkloret hud, noe som vises spesielt på knærne hans. Store deler  av hans sommerbrune knær er klødd opp.

Jeg får så vondt av å se han slik, MEN vi fokuserer ikke på dette i det hele tatt. Han bryr seg lite om dette i hverdagen, HELDIGVIS, men som mor merker man jo at det alikevel berører han.

Det ble både morgenoljebad og kveldsoljebad i dag ettersom vi var hjemme fra skole og jobb i dag. Det ble en rolig dag med både tid til behandling av hud og hals, og avslapning.  I kombinasjon med grønnsåpe, oljebad, kortison og fuktighetskrem håper jeg at vi snart skal få noen fine dager igjen.

Er vi heldig får vi litt ekstra hjelp av penicillininen til å gjøre huden litt friskere også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar