fredag 28. august 2015

Helaften på Hanska Shatra, Bulgaria

En av de siste kveldene våre i Bulgaria reiste vi til Hanska Shatra eller Khans telt som det også kalles. En restaurant som tilbyr en helaften med live musikk, show og god mat.  Dette stedet er veldig populært, slik at du er nødt til å booke mange dager i forveien.  Det er mange reiseselskaper som arrangerer turer hit slik at det er så og si er fult hver kveld, så vær ute i god tid.

http://www.hanska-shatra.com  
Email:  h_shatra@abv.bg


Restauranten ligger oppe i fjellet , ved foten av Blakanfjellene -  det tok oss ca 20 minutter å kjøre fra leiligheten.  Her er det både flott utsikt ned til Sveti Vlas,


Sunny Beach og Nessebar.

 

Vi var heldig som fikk hjelp av vår sjåfør med reservasjon til en flott bord. Man kan velge mellom en 3 retters meny eller ala cartre, vi valgte det siste. Det ble både forrett, hovedrett og dessert, sammen med både vin til oss voksne og brus/vann til barna. Man må regne med litt dyrere regning her, da prisen på mat og drikke inkluderer showet.  Vi fire betalte ca 1500 norske kr for denne helaftenen.Det ble en utrolig hyggelig kveld. Live bandet spilte alle våre favoritter og det var dans for de som ønsket dette. Veldig god service, mat og stemning i teltet. Showet startet ved 22 tiden og innehold alt fra dans, rockering,  akrobatikk, sjonglering, balansekustnder og fotballtrikser. 

Kvelden ble avsluttet ved 2315 tiden etter en kjempefin kveld. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar