fredag 21. august 2015

Lek og moro i bassenget, Sveti Vlas

I leilighetskomplekset hvor vi bodde  hadde vi tilgang på to badebasseng. Vi brukte det største og koste oss der flere dager. Andre dager startert vi på stranden og avsluttet ettermiddagen ved bassenget, eller omvendt.


Det var godt å  ha ferie kun oss 4 denne gangen. Vi reiser ofte med familie eller venner på turer, noe som er veldig hyggelig såklart. Men Søskenbarna og ikke minst vi som familie har godt av å være sammen alene. Søskenbarna fikk masse tid sammen og det er så godt å høre de ha det gøy sammen.  De er utrolig gode venner og det gleder så klart Søskenmamma.Det blir mye solkremsmøring. Det har heldigvis ikke ungene noe problem med, de er jo mestere på dette med smøring av krem. Ingen skal bli solbrendte på min ( Søskenmamma) vakt. Det blir smøring etter hvert bad og /eller hver andre time eller oftere. Noen ganger må lillebror ufrivillig ta pauser i bassenget for å ettersmøre litt.  De ble smurt med spf 30 den første uken og spf 25 den andre uken.


Lillebror er veldig glad i å bade i bassenget og det forstår jeg jo. Det ER gøy å hoppe og stupe fra kanten. Det blir mye dykking og undervannssvømming, samt lek med ball i vannet.


Heldivis tåler de klorvann i bassenget ganske bra, men vi tar noen ekstra forhåndsregler.

De smøres med krem før bading.
De dusjer etter hvert bad og det blir smurt med solkrem etterpå.
De dusjer etter endt badedag og smøres godt med fuktighetskrem.
De bader i  saltvanns også i løpet av dagen også, helst på slutten av dagen.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar