onsdag 2. desember 2009

Svineinfulensa vaksine

Da har begge barna tatt svineinfulensa vaksinen. De tok den i går på skolen begge to - lillebror først sammen med mamma. Det gikk så fort at selv jeg ikke fikk med meg at han fikk vaksine :) Storesøster sa klart i fra at jeg ikke trengte å være med henne nei. Stor jente nå, 3. klassing.

Lillebror var veldig slapp da han kom hjem fra skolen i går og fikk feber utover kvelden - den ble enda høyere mot natten. 39.4 grader under armen på det høyeste, vondt i hele kroppen og veldig øm i armen. Så han har vært hjemme fra skolen i dag og kost seg sammen med pappa. Han kviknet fort til på morgningen og har vært feberfri i hele dag - så det er tilbake til skolen i morgen.

Storesøster hadde rett og slett ikke tid til å ha vondt. Hun måtte avgårde på RG for å ikke få fravær, de har visst en eller annen konkurrasen gående :) Deretter var det av gårde til kulturhuset der hun hadde scene prøve til helgens jazz forestilling. Hun var frisk og rask i hele går - det ble ikke noe hjul på RG men... litt rolig må en alikevel ta det når en har fått vaksine.

Ingen ekstra utslett på barna.

...
Eksem status:

Storesøster smører med Ceridal rundt munnen og på øyelokkene og dette fungerer veldig bra. Hendene får Alsol behandling på kvelden med tubifast og Rød Apobase om natten. Resten av kroppen Ureadin 10. Det går rett vei nå :)

Lillebror har litt eksem i panna som kommer og går - Ceridal smøres på han også. Hendene med Locobase Repair. Resten av kroppen Ureadin 10 .

Kløen gir seg litt mer for hver dag. Det er så godt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar