fredag 31. august 2012

Dag 16 - fredag og snart helg

I dag har ungene hatt kort skoledag og vi voksne har jobbet med gruppearbeid.  Jeg har vært så heldig å fått gruppearbeid med rollespill denne gangen og det blir jo spennende å fremføre siste mandag før avreise :)  Nei da, det blir nok så bra så og jeg tar meg selv ikke så høytidlig så dette må jo bare bli bra.

Her er inngangen til den Norsk skolen her på Gran Canaria - hvor vi henter ungene hver dag. I dag sluttet de som sagt kl 1200 og  da er det å gå ned til Anfi Beach.

 
 
Her er hele gjengen :)
 
 
Noen varme timer på stranden venter oss - med lek og moro. 
 
Vi har det fryktelig fint her, men varmen tar på. Det er mye som skjer hver dag, vi går og sitter mye i varmen  - så man blir jammen sliten på slutten av dagen. Det er nesten for galt å si det  - ettersom alt er så tilrettelagt her nede - men det er virkelig noe i det at dette oppholdet ikke er noe ferie. Blir nok en tidlig kveld på rommet i kveld. :)
 
Ungene er kjempefine i huden, storesøster har noen flekker på rumpa , og det begnner å komme noe tilbake rundt munnen. Ellers er det KLIMABEHANDLING (les: sol og saltvannsbehandling ) som gjelder hver dag.
 
I morgen venter en hel dag på Amadores stranden og søndag er det tid for å besøke Palmitos Park.
Vi gleder oss til helg.
 
Tusen takk for alle hyggelig besøk og takk til nye følgere.
Ønsker dere alle en fin helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar