søndag 5. august 2012

Stryke på merkelapper med flatjern / rettetang

Lillebror er klar for årets fotball camp/ fotballskole i morgen og utstyret er lagt frem. Bag er pakket for all slags vær. Det er desverre meldt regn i morgen - men gutta pleier å bry seg lite om været.

Vil bare dele et supert tips med dere som jeg snappet opp av en FB venn. Egentlig litt skuffa over at jeg ikke har tenkt på dette før ettersom jeg har flere flatjern til håret i huset :) for dette var genialt.

Bruk flatjern i steden for strykekjernet til å feste merkelapper. Jeg stryker så sjelden at det er pes å finne frem det og strykebrettet. Flatjernet / retttangen er lett tilgjengelog og varmes opp på bare noen sekunder - det var plutselig moro å merke klær.

3 kommentarer:

 1. Fnis
  Det har aldri slått meg at rettetangen kunne brukes til dette!!! :-D
  Hvor mange grader har du på??
  Helt genialt, joo!
  Lykke til med morgendagens kamp!!

  SvarSlett
 2. Hei Bjørg - ja dette ble noe hlet annet -- synes dette merking er så kjedelig, ble nesten gøy vettu :)

  Mitt flatjern har ingen grader - så det var på fullt - men hadde matpapir på begge sider av tøyet, det var ikke lenge jeg trengte å holde jernet overmerket før det satt.

  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 3. Takk for svar!! Har to flattjern, en liten søt rosa uten grader og en større klumpete jeg kan regulere. Da er det bare å klemme i vei, da, når vi er vel hjemme fra ferie;-)

  På bloggen min kan du vinne smaksprøve fra Egersund Sjokoladefabrikk

  SvarSlett