mandag 13. august 2012

Nedtelling til behandlingsreise

Kun to dager igjen til avreise.
Nå er vi snart tilbake i varmen igjen.
Til sommer og Strand, sol og saltvann.Målsetningen med oppholdet


Best mulig kontroll over sykdommen(e) med redusert og optimalisert medisinering. Bidra til kunnskap om andre ikke medisinske tiltak som sanering, kosthold etc. Å ha fokus på læring og mestring. Barn, ungdom og ledsager får opplæring og veiledning som sikrer bedre forståelse og riktigere egenbehandling av forskjellige stadier og ytringsformer av sykdommen(e). Økt forståelse for årsaksforhold og tiltak som kan hindre forverring og som kan bidra til optimal behandling hjemme etter avsluttet behandlingsreise.

Bidra til at barn, ungdom og ledsager mestrer sykdommen best mulig når de kommer hjem til sitt lokale miljø. Bidra til psykososiale stimuleringer, fysisk og sosial aktivisering, opplevelser, frihet fra sykdom og stress, bedre mestring og bedre livskvalitet. Kilde: Reiseinformasjon Los Teques

1 kommentar:

  1. Ha en kjempefin reise og ferie!!!

    Hvordan reagerer dine på salrvannet? Minstejenta mi på 6 år svir daglig nå, spes bak knærne. Litt kjipt nå når det er ferie å bading på Sørlandet. Må inn å hente mer krem på apotek og satse på at huden leges snart.
    Vurderer våtdrakt, men den tar vel inn litt vann uansett.

    Happy Pakking:-D

    SvarSlett