fredag 17. august 2012

Dag 2 - strand og biestikk


I dag har vi hatt nok en flott dag på stranden - tidlig opp og vi var på plass på Puerto Rico stranden  allerede ved ti-tiden.
Deilig å komme å  tidlig for da er det ikke så mange der . Vannet er deilig , ungene storkoser seg og vi ser allerede stor bedring i huden deres.

Lunsjen tok vi med oss i dag , vi gikk tilbake til Los Teques til middag  - pølser og potetmos på menyen i dag.

Lærere og assistenter fra skolen kom på besøk etter middag og fikk presentert seg. Det er 2 lærere, 1 assistent og 1 lærling som skal følge klassen disse 4 ukene. Alle barna skal dele samme klasserom fra 1. klasse - 7. klasse. Mandag er det skolestart og åpning av hele skolen.  Da blir BHR klassen presentert som egen klasse. Spennende.

Lillebror fikk trent fotball i ballrommet i kveld  - mens storesøster tok en liten løpetur og fikk trent litt dans nede i parken.
Hennes treningsrunde ble brått slutt da hun uheldigvis tråkket på en veps og ble stukket under foten. Det gjorde jo så vondt stakkars  - så det ble taxi tilbake til LT og sender en takk til pappaen som fikk bært henne opp de siste trappene :)  hun fikk heldigvis ikke noen allergisk reaksjon men det var vondt og litt hovent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar