torsdag 16. august 2012

Dag 1 - Våknet opp på Gran Canaria

Da har vi hatt vår første natt her på Gran Canaria, i Puerto Rico på internatet til Den Norske Skole, Los Teques.  Dette blir vårt hjem de neste 4 ukene, sammen med ca 21 barn og 19 ledsagere, samt sykepleiere og lege fra Norge og de andre som jobber fast for Behandlingsreiser og ansatte på Los Teques. Lørdag kommer helårs elevene som skal gå på den videregående skolen her det neste året, så her blir det liv.

Vi ankom stedet onsdag ettermiddag, fikk utdelt rom og servert middag. Deretter var det litt informasjon og så ble det en kveldstur til Puerto Rico stranden hvor vi fikk vårt første bad.

Det var så godt å se alle barna  - store og små (  med diagnosen atopisk eksem )  som en liten stund glemte sykdommen sin og svien i all leken og nye inntrykk. 

Her er den nye utsikten vår fra Los Teques og rommet vårt i 2. etasje. Ikke så verst den :)Her er  rommet til ungene - søskenmamma er henvist til sofaen :)


Lillebror tester verandaen vår.Dette skal bli fint og vi blir fort kjent med alle de flotte menneskene som er her - og ikke minst vi får være sammen med andre som har kjent atopisk eksem så nært og som VET !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar