onsdag 19. februar 2014

Dag 10 - Amadores stranden

For en fin dag vi har hatt i dag  - sol fra skyfri himmel i hele dag og den har vi unyttet maks. 

Hele dagen har vi tilbrakt på Amadores stranden. Ving skriver dette om stranden: Ved en lang og tropisk hvit sandstrand vest for Puerto Rico ligger Amadores - en av Gran Canarias seneste erobringer. Det som gjør Amadores spesielt tiltrekkende er uten tvil den lekre Amadores-stranden, som ble anlagt for noen år siden og er en av Gran Canarias desidert beste strender. En ca. 500 meter lang drøm dekket av hvit, myk sand - og i tillegg er den bred som en fotballbane.

Vi tok taxi til Puerto Rico stranden og gikk strandpromenaden til Amadores   -  var en av de første på plass like før kl 1000. 

Vi avsluttet en nydelig strand dag med kveldsmat ute på restaurant med de gode naboene våre og var hjemme igjen ved halv syv tiden. Kunne ikke hatt en flottere dag nei. 

I morgen er vi klar for fjelltur til Roque Nublo og øyas høyeste punkt ca 1870 m.o.h.
Vi gleder oss !!!!

1 kommentar:

  1. Hallo,det ser jo ille bra ut dette, håper været fortsetter. jeg har vel begynt å tenke på å pakke til reisen i morra. Men det blir vel gjort ferdig i morra tidlig. Så rundt 08.00 lokal tid lørdag morgen er jeg på bakken og i Buenos Aires, og det skal jo bli godt. Hopp i havet dere, håper fjellturen idag var god og at dere fikk tid til et bad i kveld. Her i Askim snør det, men mildt da. Fortsatt godt opphold. Hilsen Askim bestefaren

    SvarSlett