mandag 17. februar 2014

Dag 8 - Angry Birds parken

Våknet til skyer i dag også og da ble planene lagt etter det.

Vi jentene ville ta en gåtur frem og tilbake til Arguineguin. Det ble det ble shopping både på søskenmama og storesøster.  Vi fant den Norske strikkebutikken på Ancora senteret og søskenmamma handlet inn garn til et nytt bølgeteppe.  Storesøster fikk brukt noen av sine lommepenger i de to ordentlige sportsbutikkene i byen.


Lillebror var så heldig å få være med en annen familie og kompisen sin til Puerto Rico og Angry Birds lekepark. De gikk over fjellet på veien til og fikk en fin tur de også. Gutta koste seg masse i parken og lekte i mange timer. Mammaene slapp å betale og satt utenfor å fulgte meg, og fikk komme inn gratis å ta noen bilder av de innimellom. I brosjyren står det at barn under 4 år kommer gratis inn og ellers koster inngangsbilletten 15 eur. Om du kommer i gruppe på mer enn 4 (tror jeg) får du redusert billett.  Lillebror betalte 11 eur i dag og det var visst helt klart verdt pengene på en litt overskyet formiddag. 


Lillebror kom hjem til middag  - som var kjøttgryte og ris. Deretter gikk turen ned til standen da været snudde og solen kom frem. Deilig å kjenne det varme igjen.

Da vi kom hjem fra stranden i halv seks tiden sloknet lillebror på sengen og sov seg gjennom kveldsmaten. Han våknet dessverre ved syv tiden med oppkast, stakkars.  Det gikk skikkelig smittsom omgangssyke i den forrige gruppen som var her  og dessverre er det allerede noen i vår gruppe som har blitt rammet. Nå var det altså lillebror sin tur. Heldigvis ble det bare med den ene gangen og han sov seg gjennom natten uten at vi så noe mer av det. Nå er det bare å krysse fingrende for at vi andre på rommet slipper unna.

Vår første uke her på Gran Canaria har gått. Ungene sin hud viser merkbar bedring av sol og saltvann. Det er bare å nyte det – før vi vet ordet av det er vi hjemme i kalde Norge igjen.

2 kommentarer:

  1. Vi gleder oss til å komme nedover imorgen. Gøy å lese bloggen din og om hvordan dere har det. Bra at det er bedring på huden til begge barna etter kun en uke der.

    SvarSlett
  2. Hallo, bestefar igjen fra Askim , hører at dere har det ille fint, men en "øm" mage håper det ornær seg, skal jo hente mormor på OSL i morra og hun skulle vel helst være i nye fjorten dager. Og øm mage vil ikke bestefar ha med seg til Argentina. Vil min dattersønn ha noe drakter fra Boca Juniors??? Send meg en info på det, da jeg er på kampen på søndag 23 feb. Kos dere og håper alt er bra, ingen snø i Askim, men visstnok meldt imorra, så får vi se kos dere ..............bestefaren i Askim

    SvarSlett