tirsdag 18. februar 2014

Dag 9 - Solnedgang på Korset

Vi sov lenge i dag og alle sov i hele natt uten noe mer oppkast. Vi valgte allikevel å ta det litt rolig i dag og lillebror fikk frokosten servert på rommet. Var greit å se hvordan det gikk etter litt mat før han ble erklært frisk.  Lillebror og søskenmamma hadde en rolig formiddag på leiligheten, mens storesøster fikk være med mormor på marked i Arguineguin.  ( Mormor har vært på ferie her i 2 uken, men skal dessverre hjem i morgen. )

Det ble godt og varmt i dag, og vi burde nok ha vært på stranden en tur men det var nok godt for lillebror å hente seg inn litt så han er klar for en lang strandtur i morgen.

Kl 1400 fikk vi kjempegode kjøttkaker og potet til middag og kl 1500 hadde vi bursdagsfeiring for en av gutta. Da ble det fest med bursdagskake, pakker og bursdagssang. Kjempehyggelig.

Vi jentene + nabomammaen hadde lyst på en fjelltur i kveld og tok på oss joggeskoene ved halv seks tiden.  Vi ofret kveldsmaten for en tur til Korset for å se solnedgangen. Det ble en hyggelig tur som endte med en morsom foto shoot på toppen for både store og små. Det var nok dattera som imponerte mest J
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar