fredag 21. februar 2014

Dag 12 - klimabehandling på sitt beste

Sen oppdatering her fra Gran Canaria. Som nevnte tidligere har vi ikke tilgang til nett på leilighetene og man må ned til bassengområdet for å få tilgang til nett. Da blir det litt vanskelig noen kvelder  å følge opp bloggen.

I dag har vi hatt en flott soldag og mange fra gruppen samlet seg på Anfi stranden .
Vi er en utrolig flott gruppe / gjeng her nede. Noe både vi voksne mammaene og personalet her nede er enige i.  Ungene har det veldig fint i lag og leker på tvers av alder og kjønn.

Lillebror var så heldig å være med nabofamilien på tråbåt tur i dag.
 En  hel time lekte de i båten og storkoste seg.
I dag var det tid for ny bursdag til en av guttene som fylte 13 år, og det ble feiring etter middag. Vi fikk en kjempegod sjokolade kake, vi sang bursdagssang og det ble bursdagspresang fra alle ungene som vi voksne hadde spleiset på.  

Finværet fortsatte utover ettermiddagen, det ble sol og en god bok på verandaen på søskenmamma ( sin fjerde så langt) Det blir lite tv titting med spansk tv og kveldene går med til litt hekling og lesing. Ungene er opptatt med sine venner og aktiviteter.

Bassenget her på Valle Marina er et klorbasseng som ikke er oppvarmet, så det er ganske kaldt.  Men basseng er basseng og veldig stas for ungene. Hittil har hverken lillebror eller storesøster fått badet i det, så lykke var stor da lillebror fikk ja da han spurte i ettermiddag. Huden hans er veldig fin og ettersom det var så varmt, syntes jeg han skulle få lov.  Det ble så klart ny dusj og fuktighetskremsmøring etterpå, men det var det visst verdt.

Kvelden ble avsluttet for oss voksne med 40 års feiring på rom 112. Ikke nok med at det var barnebursdag i dag, men en av mammaene fylte rundt år i dag å. To av mammaene hadde gjort om en leilighet til et flott festlokale, ordet med rester av barnebursdagskake, frukt, sjokolade og chips. 


Så da de fleste ungene hadde gått til sengs ble det en hyggelig sosial kveld på alle mammaene. Vi klarte å samle alle sammen til slutt mellom legggingen og som tidligere nevnt var vi alle enige om at vi ikke kunne ha kommet sammen med en bedre gruppe.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar