søndag 18. oktober 2015

3 dager til storesøster reiser til Gran Canaria, alene

Det nærmer seg.
3 hele dager igjen før avreise og et 4 ukers behandlingsopphold på Gran Canaria.

Kofferten er hentet frem og storesøster har begynt å fylle den opp. Hun kan ha med seg 25 kg i kofferten og 5 kg i håndbagasje, mer enn en vanlig chartertur, MEN det blir fort tungt når man pakker for 4 uker inkludert skolesaker.

Solkremen er på plass, har noen småprodukter som  en 50 stick og leppe pomade som skal med. En ny Canoderm må handles inn i morgen, så blir det litt ymse kortison kremer som blir med + noen av de safe faste kremene som vi alltid kan bruke om huden er sår og svir som Locobase Repair, Ceridal og Minicare.

Så ved siden av noen kilo skolebøker så blir det også noen kilo med krem som skal være med på tur.

Kjøpte et magebelte til henne som vi savnet sist vi var på tur og hadde lange turer i fjellet. Jeg syntes dette var helt genialt, med en liten lomme til mobilen og en holder med plass til en drikkeflaske. Storesøster var ikke helt enig, men vi pakker det med. Kanskje Søskenmamma får rett i at det er litt smart :)
Det merkes på storesøster at det nærmer seg. Hun gleder seg masse, men det begynner nok å gå opp for henne at hun skal være borte fra venner og dansevenninner er god stund. Hun har ingen tid å miste nå, så det er hyppig overnatting de siste dagene  og masse vennebesøk.

I ettermiddag samles de nærmeste for en liten "avskjeds" middag, så det blir hyggelig.

Følg Søskenbloggen på Facebook - https://www.facebook.com/atopiskeksem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar