tirsdag 13. oktober 2015

Bursdagsfeiring med hyttetur på Norefjell

Da var helgen kommet da lillebror skulle få feire  sin 12 årsdag med sine nærmeste kompiser på hyttetur. Søskenmamma og pappa reiste sammen med 7 gutter til Norefjell, med hovedmålet  topptur til Augunshaug på lørdag. En god tur på 3-4 timer til sammen.  Alle gutta var skikkelig gira og det skulle vise seg å bli en fantastisk naturopplevelse for alle sammen. Været viste seg fra sin beste side. Her kommer et lite bildedryss fra helgen som jeg bare MÅ dele med dere.

Utrolig stolt av hele guttegjengen som kom seg til toppen uten problem. Vi møtte raskt på den første snøen i år som kom på mandag, men vi ble ganske overrasket over hvor mye som hadde kommet oppe i fjellet. Snøen gjorde bare turen enda kulere og gutta feiret toppen med snøballkrig i solskinnet.


2 kommentarer:

 1. Wow, så utrolig sprekt gjort!!
  Virkelig en bursdag utenom det vanlige.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar Rita. Det er ikke så vant med, da jeg vet at det er kronglete å legge igjen noe her setter jeg ekstra stor pris på at du tok deg tiden til dette :)

  Ja, dette ble virkelig turen sin. Gutta hadde det helt supert sammen, bare lek og moro. Det at gutta viste så stor glede ved å bestige fjellet og syntes det var gøy å gå på beina var ekstra kult.

  Ikke en umulighet at det blir flere slike turer i fremtiden.

  SvarSlett