søndag 8. november 2015

Amadores på oss voksne, Roque Noble på ungdommen i dag

I dag har jeg og mamma hatt en fantastisk dag på stranden.  Selv med utrolig støle legger etter 706 trapper opp og ned i går, gikk vi fra hotellet til Amadores stranden. Vi bor jo toppen av et fjell så uansett hvor vi skal må vi ned og opp. Ettersom vi skulle til Amadores og andre veien enn i går, gikk vi veien  - uten trapper.

Har skrevet det før men sier det igjen. Amadores er helt klart min favoritt strand - det er en flott strand som er bygd opp med en grovkornet sand som ikke klistrer seg til huden eller blir med deg hjem til leiligheten.

Vi gikk av gårde ved 11 tiden og var ikke hjemme før etter 17, så en lang fin dag med masse bading, sol og bok lesing.  Vi gikk hele veien hjem og opp  den lange bakken på kun 10 minutter, Stolt av mamma som hang på. Deilig å røre litt på kroppen en er veldig avslappende dag. 
Storesøster og resten av ungdommer har vært på fjelltur til  Roque Noble. Dette er Gran Canarias høyeste punkt med sine 1813 moh. Roque Nublo er en monolitt funksjon som er 80 m høy. Det er den meste kjente landemerket her på øya.

Ungdommen hadde en kjempetur med supert vær. Utsikten på toppen kunne nok ikke vært så mye bedre. Under står storesøster og ser over til Tenrife og fjellet Teide, Spanias høyeste fjell, 3718 moh.
Her kan dere lese om fjellturen jeg og ungene deltok på når vi var på bhr i 2014

Følg Søskenbloggen på Facebook - https://www.facebook.com/atopiskeksem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar