mandag 2. november 2015

Snart to uker med ungdomsbehandlingsreise

Tenk, snart 2 uker har gått siden storesøster reiste fra Gardermoen til Gran Canaria på behandlingsreise med 20 andre undommer i alderen 13 - 16 år.

Vi savner henne masse, men nå går dagene ganske raskt og snart er hun halvveis i oppholdet.

Den første uken var preget av mye ustabilt vær og nedbør pga stormen som har herjet på Kanariøyene. Det har gått mest utover nabo øyene Tenerife og Fuerteventura, mens på GC har det vært store nedbørsmengder som har ødelagt mye i byen Telde i nord.

Så den første uken har ikke vært den beste klimabehandlingsuken, men de har heldigvis sluppet unna det værste uværet og sett litt til solen. Håper goværet som Sør GC er kjent for kommer for fullt nå de to siste ukene.

Storesøster kan rapportere at hun har det kjempebra. Hun koser seg masse med nye venner og alle aktvitetene de har. For det skjer mye for ungdommen hver dag. På ukedagene har de skole frem til ca 1400 deretter er det middag og obligatorisk besøk på stranden. Da dette er det viktigstre for storesøster under oppholdet betyr mange timer på stranden mye for hennes hud. På kvelden har de ulike aktiviterter som vollyball, fotball, trappetrening etc. Fredagen denne uken kunne hun fortelle at de hadde en hyggelig samling hvor en av jentene sang og spilte gitar, og de fikk en kjempefin kveld.

Første lørdagen hadde de utflukt til Mogan, de hadde ettermiddagstur på Jallasenteret i Puerto Rico mandag  og lørdag hadde de utflukt til Palmitos Park. Hvor kommende helgs utflukt går, blir spennende å høre ?  Blir det Maspalomas øknen eller kansje badelandet i Tauro ? Siste lørdagens utflukt er allerede spikret. Da går turen til Las Palmas for shopping.  Så storesøster sparer på pengene sine. Ungdommen trenger ikke å handle mye og hun har brukt lite penger. De får jo egentlg alt de trenger på Valla Marina av mat og vann.  Hun drikker ikke sukkerdrikke og spiser lite godteri, det hun har handlet har vært litt kjeks og is. Ingen storshopping hittils altså.

Storsøster var ekstra happy etter dagen i går da det hadde vært strålende sol og de haddefått 5 fine sol og bade timer på Anfi.  " Blir tæn nå" skrev hun   :)


Selv teller Søskenmamma ned dagene til sin GC tur og få treffe storesøster igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar