søndag 8. november 2015

Nydelig soldag og hyggelig middag med ungdommen

Først av alt sier jeg bare au, med et smil om munnen. Jeg kan bare konstatere at leggene mine er sykt støle etter trappegåingen fredag og bakkegåingen i går. At det går an. Jeg håper virkelig det hjelper på med en fjelltur i morgen.

I dag har vi hatt nok en nydelig dag her i Puerto Rico på Gran Canaria. Sol fra blå himmel i hele dag.
Vi har kost oss på hotellet i hele dag, på deres solseng området kun for de over 18 år. Vi har virkelig benyttet oss av all inclusive tilbudet med frokost og lunsj inkludert drikke i løpet av dagen.  Litt ok da vi hadde middagsplaner med storesøster i kveld.

Her kommer et par bilder fra hotellets bassengområde ( hentet fra ving.no ) samt et panorama bilde fra toppen og ned på Puerto Rico dalen. Voksendelen på bassengområdet ligger helt til venstre i bildet, på tuppen ut mot havet og det et eget boblebasseng.
I dag hadde ungdommen utflukt til Taurito park og hadde selv en super soldag med masse bading. De var veldig fornøyde med dagen. Vi voksne på besøk var veldig heldige som fikk låne de i kveld, da de egentlig hadde obligatorisk filmkveld. Men ettersom kommende uke blir fylt med aktivitet på kveldene var dette vår siste mulighet til å ta de med ut på middag.

Jeg hentet de i taxi og tok de med tilbake til Puerto Rico senteret som vi også kaller Jalla senteret. Da fikk de litt tid til å titte litt i butikkene og ikke minst spise seg gode og mette på god mat.Vi valgte restauraten Big horn, hvor alle ble skikkelig gode og mette.  Det var et par fornøyde jenter som vi leverte tilbake til Valle Marina i god tid til deres faste kveldsmøte kl 2100. Tusen takk for en hyggelig kveld jenter.
Følg Søskenbloggen på Facebook - https://www.facebook.com/atopiskeksem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar