fredag 6. november 2015

Utflukt til Mogan og møte med storesøster i dag

Endelig, i kveld fikk vi truffet storesøster. Vi møtte opp på Valle Marina der to jenter ventet på å bli tatt med ut på middag. ( Storesøster og hennes bhr venninne som hun ble godt kjent med allerede på tur i 2012.)  Det var deres største ønske, ut å spise mat. De rapporterer dessverre ikke om den helt store maten som blir laget på kjøkkenet på denne turen, mest sannsynlig pga av ny kokk.  Det går i diverse kyllingretter og pommes frites. I kveld hadde de grillkveld, med grillet kylling og pommes frites.  Vi tok de med ned til Anfi, der de til stor glede bestilte hver sin pizza. Vi fikk noen hyggelig timer med ungdommen før deres kveldsmøte kl 2100.

I morgen skal ungdommen på fjelltur til Roque Noble. Dette er Gran Canarias høyeste punkt med sine 1813 moh. Roque Nublo er en monolitt funksjon som er 80 m høy. Det mest kjente landemerket her på øya. 

Søndag hadde vi håpet at vi kunne ta de med på Amadores hele dagen, men de har lagt inn en sisteliten utflukt til badelandet Taurito Waterpark, ca 30 min kjøring fra Puerto Rico. Dette er et vannland med havbasseng og mange flotte sklier for barn i alle aldre. Det var iallefall det da vi var der i 2012. 

Som nevnt tidligere har ungdommer et tight program, vi får se om vi ikke tar en middag på søndag og om vi kan treffe de på stranden til uken, når de kommer ned etter skolen. 

Ellers har mamma og jeg hatt en kjempefin dag. Det har vært sol fra blå himmel. Mamma som er svak for marked, fikk valget mellom  marked i Arguineguin eller Mogan denne uken. Hun valgte Mogan så da ble det båttur til Mogan med marked og strand i dag. Her kommer et lite bildedryss fra dagen vår i Mogan. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar