fredag 1. april 2016

21 timer til avreise til Gran Canaria

Hjelp, nå nærmer det seg virkelig avreise og det meste er klart, som nytt pass til Søskenmamma er hentet, innkjøp av kremer og kortisoner, skolearbeid for lillebror de neste 4 ukene, søknader og godkjennelse av opplæringspenger blandt det viktigste. Nå er det bare å få unna det siste arbeidet på jobb, slik at man kommer hjem for de siste forberedelse.

På lappen står det innkjøp av garn til et par konfirmasjons prosjekter, jo da, storesøster sin konfirmasjon står 7. mai akuratt 1 uke etter hjemkomst så der måtte det meste på plass før avreise også. Videre har jeg innkjøp av noe godt til matpakke, da vi reiser med Sas og flymat ikke er inkludert. Negllim ? , jo da det står også på lista. Et must for meg, til sprekker i negler og kan brukes som superlim til diverse reperasjoner. Hehe.

Der sier det også stopp, så da er det bare å få alt ned i koffertene og lukke igjen, mens man har holder seg under 23 kg per koffert som er vår limit på turen. Håper og tror det skal gå bra selvom vi sikkert har med 5 kg krem på turen av kortisoner, fuktighetskremer, solkremer, noe såpe ++. Mye er kansje unødvendig men det er så kjipt om man plutselig står der og savner noe.

Kjenner jeg har litt sommerfugler i magen, men det hører jo med. Blir godt å komme av gårde på tur igjen, møte gruppa vi skal være sammen med de neste 4 ukene er alltid spennende, men det er nok litt ekstra sommefugler denne gangen da jeg for første gang kun reiser med et av barna. Storesøster blir hjemme med pappa, og det blir litt rart - men det skal nok gå så bra så både for oss på tur og de som blir igjen hjemme.

Fant frem et gammelt bilde fra bhr 2012 av lillebror som hilser på en delfin i Palmitos park og hans tegning han laget på skolen etter hjemkosten. 4 år siden allerede. Kjenner jeg bhr rett så blir det nok en tur til denne parken denne gangen også, og det gleder vi oss begge til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar