onsdag 27. april 2016

Behandlingsreise dag 25, avslutningsmiddag med gjengen

Onsdag og en flott dag her på Gran Canaria. Været har vært helt topp. Vi voksne hadde ledsager undervisning med tema " Leve med kronisk syke barn". 

Det ble en kjempefin dag på standen etter lunsj,  som dessverre måtte avsluttes litt tidligere da alle ungene hadde fellessamling før middag. De er en fin gjeng med barn i gruppa fra 5 år til 13 år. Barnehage til 7. klasse. De hadde en kjempefin time med sykepleierne. De hadde ulike oppgaver om eksem, astma og allergi som de måtte løse sammen i grupper og fortalte hva de hadde kommet frem til etterpå.

Vi hoppet over middag på Valle Marina i dag til fordel for  avslutnings middag ute sammen med guttengjengen grei og mammaer. De har vært 3 gutter i 7. klasse og 1 gutt i 6. klasse som har vært de eldste gutta, de klikket fra første dag. Utrolig heldig at de har passet så godt sammen, fine gutter alle fire som har blitt så gode kompiser. 

Vi spiste kjempegod middag på Bella Pasta, som ligger nede på Anfi. Gutta spiste pizza og vi mammaer pasta. Jeg spiste min favoritt Taglitelle al Salmone. Jeg var så heldig å spise dette i høst da vi besøkte storesøster på hennes bhr for ungdom. Det var like godt nå som da. Kan virkelig anbefale denne restauranten og ikke minst retten. 

Det ble kveldsbad på gutta nede på Anfi stranden før vi måtte returnere for å smøre hos sykepleierne før kl 21. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar