fredag 22. april 2016

Behandlingsreise dag 20 - vi leter etter Eivindsplass i fjellet

Nok en dag med undervisningsfri for oss voksne i dag og den måtte utnyttes med nok en lang fjelltur.
Vi var klare for avgang kl 0900 fra Valle Marina og kom oss raskt opp på toppen og gikk mot Sukkertoppen. Flott vær i dag og utrolig god sikt innover fjellet.


Lurer litt på om vi et sted så helt til Roque Noble ?  Roque Nublo er en monolitt funksjon som er 80 m høy. Den har Gran Canarias høyeste punkt med sine 1813 moh og er det mest kjente landemerket på øya.


I dag skulle vi prøve å finne denne Eivindsplassen og hadde peilet ut turen via kart. Vi føler at vi er noe kjent oppe i fjellet over Valle Marina nå og trodde at vi skulle klare å finne dette.Vi fant skiltet med Eivindsplass nedenfor Sukkertoppen, eller Utsikten som toppen også kalles, og fulgte stien...men det er jo så mange stier og skiltingen tar fort slutt. Ettersom vi lette blir så dratt mot topper så tok vi nok av mot en topp litt for tidlig og glemte kanskje litt at denne Eivindsplass ikke nødvendigvis er en topp.  Vi fant en topp uten sitteplasser eller bok. 


Det var en flott topp da og vi fant en kul stein som vi akte oss ut på for dagens action bilde. 


Så det ble nok ikke til at vi oppdaget Eivindsplass i dag, likevel en kul plass MEN HVA heter denne plassen ?  Noen som vet ? 


Vi fortsatt et stykke innover før vi tok en u-sving og startet på tilbakeveien, via Sukkertoppen og Norgesplassen. 


Utrolig kult landskap vi gikk gjennom i dag. Vi fikk en kjempetur på ca 3 1/2 time inkludert en stopp med fotoshoot. Hvis det var noen som hørte latterbrøl fra fjellet så var det nok oss. Vi hadde det utrolig morsomt der oppe. 

Det ble Patalavaca stranden på oss i ettermiddag. Gutta ble noe skuffet da det i dag var grønt flagg på stranden og ingen store bølger. Det ble varmt og det ble mange bad på oss alle. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar