tirsdag 12. april 2016

Bedre å fortelle enn at andre skal lure.

"Jeg synes iallfall det er bedre å fortelle hva det er i stede for at de skal gå rundt å lure og tro det er noe annet." sier Emilie om å leve med atopisk eksem.

Det var i januar 2015 vi fikk besøk av et filmteam,  fra Filmplot videoprduksjon, som skulle filme storesøster til et filmprosjekt for PEF Ung.  Prosjektet gjaldt et miniportrett på 90 sekunder om å være ungdom med eksem, inkludert intervju + klippebilder.

Nå et år etterpå har PEF Ung nådd slutten av dette filmprosjektet og filmene har endelig begynt å slippes. Prosjektet består av hele 9 filmer om bla eksem, psoriasis, psoriais arttritt, vennskap og felleskap. Den første filmen ble publisert 1. mars og resterende filmer vil i løpet av året bli publisert på PEF Ung sin Facebook side. Så nå er det bare å like og følge de slik at dere ikke går glipp av de flotte filmene deres når de legges ut.

1. april ble storesøster sin film fra PEF Ung sitt prosjekt " Scewed hud" publisert på deres Facebook side og nettside. 

Storesøster har hatt eksem hele livet og vet virkelig hvordan det er å leve med eksem. Utrolig stolt av henne for at hun tør å stå frem og dele dette med hele verden. 

SE filmen ved å klikke deg inn på PEF Ung på Facebook eller via deres nettside her: 
http://www.pefnorge.no/Om-PEF-ung/Nyheter/Jeg-synes-det-er-bedre-aa-fortelle?Action=1&M=NewsV2&PID=1050


Bildet er lånt fra filmen.

Følg PEF Ung på Facebok her: https://www.facebook.com/ungpefIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar