mandag 18. april 2016

Behandlingsreise dag 16, overskyet formiddag

Mandag og ny uke her på Gran Canaria. Ungene har skoledag og vi voksne har fått innvilget en shoppingdag. De har arrangert en busstur til Atlantico med muligheter for shopping uten barn i dag, jeg valgte å bli hjemme og hadde planer om en fjelltur + strand og bok.

Men planene ble litt endret da vi våknet opp til overskyet vær som fortsatte med tykk tåke oppe i fjellet. Da ble det litt jobbing først og en treningstur til Arguineguin og strandveien tilbake. En fin runde på 6 km + på ca 1 time. Lite folk ute og tomme strender, i dag er det nok alternative sydenaktiviteter rundt om. Noen bilder fra formiddagens tur.

Utsikt fra vår ballkong i morges.

Stranden i Arquineguin.

Tomme solsenger på Ving hotellet. 


Patalavaca stranden. 

Anfi stranden. 

Tåke i fjellet. 

Valle Marina og Den Norske skolen. 

Vel tilbake på Valle Marina kom det også litt duskregn. Værmeldingen sier at det skal bli full sol fra kl 1300, så vi satser på at solen finner veien til oss slik at vi får noen varme soltimer på stranden etter skolen. Viktig med klimabehandling hver dag. 

Nå.... skal jeg ned å sette på en vaskemaskin som vi har tilgang til her på Valle Marina. 3 eur for 28 min vask. Helt greit tilbud. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar