onsdag 6. april 2016

Behandlingsreise dag 3, ny lang tur i fjellet

Andre skoledag og lillebror løp av gårde sammen sine nye venner alene til skolen i dag. Da var Søskenmamma snar med å ta på seg joggeskoene og drikkebeltet for en ny tur i fjellet. Ivrige mammaer var klare for en ny fjelltur, i dag med Norgesplassen som målet.

I dag steg tempoet betraktelig og vi gikk opp og nedover fjellsidene i morgensolen. På vei hjemover  gikk vi forbi gården som ligger overfor Valle Marina akkurat da geitene ble sluppet ut. Det var litt moro. Vi fikk en flott tur på 8,20 km på 1 time og 50 min.
Kl 1100 hadde vi et infomøte for oss ledsagere der vi bla gikk igjennom regler og evt utflukter i løpet av oppholdet.  Til helgen skal vi på fellestur til til Mogan og helgen etter blir det Palmitos Park. Hva som blir utover dette er ikke bestemt, men om vi ønsker å besøke Maspalomas ørknen eller badelandet Taurito Park blir nok dette i egen regi tror jeg.

Etter møtet ble det en raskt taxi tur frem og tilbake til Arguineguin på jakt etter en badebukse. Badebuksen til lillebror er glemt igjen hjemme, noe som er dumt da det er utrolig vanskelig å finne noe uten Spiderman eller andre Disney figurer på, dog Speedo finnes i alle str men det er UAKTUELT :)  Badeshorts med lange ben er upraktisk og det gnisser på huden som trigger eksemet  dessverre.

Skoleslutt som vanlig 1330 og lunsj 1400 og klimabehandling på Anfi stranden etterpå frem til 1730.
I dag var det utrolig flott vær, og det virket varmere noe som man også kunne merke på ungene. Lillebror badet masse og hadde mindre svie på huden i dag. Det er kjempebra.

Middag kl 1800 og kortisonsmøring av sykepleier kl 2000. Mye lek utenfor med nesten hele gruppen sammen i kveld. Ungene begynner å blir bedre kjent på tvers av alder og kjønn, og alle får være med. Det er utrolig hyggelig å se.


Søskenmamma setter utrolig pris på disse dagene. Ingen matlaging og huset blir vasket for oss. Ubeskrivelig godt å komme hjem til oppredde senger som dette og nyvasket gulv. Klokken har nå passert 2300 og resten av leiligheten sover nå, så det er på tide og ta kvelden selv. I morgen venter nye opplevelser her på GC.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar