mandag 18. april 2016

Behandlingsreise dag 15, Amadores stranden

Søndag og helt fri fra obligatorisk opplegg. Vi hadde planene klare sammen med 3 andre familier med tur over fjellet til stranden Amadores.

Amadores stranden er en kunstig laget strand, med hvit litt grovere sand som ikke blir varm når solen står på. Stranden er buet med en stor molo som stopper de store bølgene, det negative med dette er at de også sørger for mindre sirkulasjon i vannet noe som kan gjøre at vannet føles litt skittent i løpet av en lang strand dag. Langs hele stranden er det bygd en promenade med en rekke kiosker og restauranter, samt at det er bra med toaletter.

Men før vi kunne ta dagens første dag, måtte vi over fjellet fra Valle Marina. via Puerto Rico og før dette Los Teques ( som var bosted for bhr frem til 2013) . Det ble en rolig tur over med de 4 gutta, men de var super flinke.Noen har bosatt seg på toppen av bakken, med hotellene som nærmeste nabo. Plaza de la Cueva har de døpt stedet. Hulenes Torg, kan det oversetter slik tro ?  De har pyntet masse med mange steiner, varder og skrift .Turen gikk så videre nedover til tidligere Los Teques og opp trappene til høyden over Puerto Rico med utsikt ned til stranden.
Etter ca 1 1/2 time var vi framme etter litt over 6 km gåtur. Fin start på dagen. 


Vi fikk en fin og lang strand dag fra ca 1130  - 1730. Matpakker hadde vi med og vi handlet kun inn litt påfyll av drikke og is utover dagen. Gutta fikk testet ut lekelandet og storkoste seg med det. 

Fin dag - nå klare for ny skoleuke, voksenundervisning og gruppearbeid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar