lørdag 2. april 2016

Avreisedag fra Oslo - ankomstdag Valle Marina, Gran Canaria

Da var endelig lørdagen her, avreisedag for lillebror og søskenmamma til Gran Canaria. Storesøster og Søskenpappa kjørte oss til Gardermoen og sa farvel ved security sjekken. Vi hadde utstyrt sekkene våre med gule buttons og grønne helsereise tags, og spanet såklart etter andre som skulle på tur med oss.


Innsjekkingen gikk bra, ingen kofferter over 23 kg , og heller ingen skumle saker i sekkene så security kontrollen gikk smertefritt.  Det ble litt frokost på oss over en kortspill Uno. Litt ekstra smøring måtte til før påstigning fra små plastikkkrukker fylt med favorittkremen. Det blir veldig tørr luft på flyet så krem er helt nødvendig for oss å ha med i håndbagasjen, da er slike små krukker kjekt å ha med seg.


Etter en fin flytur på underkant 6 timer landet vi på Las Palmas. Sykepleier og stedlig leder på BHR møtte oss utenfor og så gikk bussenturen på ca 40 min til Valle Marina. 

På veien hjemover så vi bla denne kule virvelvinden. 


På bussen fikk vi vite romfordeling og ved ankomst var det bare å hente ut nøkkelkort. Da vi kom på rommet møtte vi våre nye samboere de neste 4 ukene.  Perfekt match med mor og gutt i 7. klasse. 

Deretter ble det infomøte og middag før første klimabehandling på stranden. 

Ved halv syvtiden var det 22 grader på Anfi stranden, vannet var nok noe kaldt men våre tøffe unger lot ikke det stoppe de fra å bade. For noen, inkludert lillebror ga saltvannet mye svie på huden så det var nok litt vondt   - men det glemmer de heldigvis litt når de er flere sammen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar