torsdag 14. april 2016

Behandlingsreise dag 12, fjelltur til Karpedammen

I dag var det kun obligatorisk undervisning for de ledsagerne med barn med diagnosen astma. Det betydde at vi var flere som hadde mulighet til langtur i fjellet.

Så snart ungene hadde gått på skolen var vi klare for tur med mål om å finne Karpedammen.

Vi gikk opp fjellet overfor Valle Marina videre opp til Sukkertoppen og videre mot Våres Plass før vi tok til venstre og fulgte ryggen ovenfor byen du kan se nede i dalen under Våres plass.
Var litt spennende ettersom ingen av oss hadde gått til Karpedammen før og vi ikke var helt sikre på veien. Men vi gikk "nesten" rett på og fikk sett og matet en gjeng ivrige Karper.Vi gikk tilbake via Norgesplassen og fikk en kjempefin tur på litt over 3 timer. Min Endomondo viste 13,40 km gange i dag, andres målere noe lenger.

Det blir garantert en ny tur til Karpedammen, da noen av mammaene som deltok på undervisning i dag også vil  få med seg denne turen.

Det ble lunsj og en ny tur til Patalavaca stranden i dag. Gutta har det så kult på bølgestranden, i dag intet unntak. Sol fra blå himmel, godt og varmt.

I kveld satt jeg på min første vaskemaskin her etter 12 dager. Godt å ha mulighet til å vaske litt når skapet begynner å bli tømt for rene klær. 3 eur betaler man for en vaskemaskin som vasker i ca 30 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar