mandag 4. april 2016

Behandlingsreise dag 2, første skoledag

Første skoledag startet kl 0830 i dag på Den Norske skolen her på Gran Canaria, bare et steinkast fra Valle Marina hvor vi bor. Så ingen lang vei til skolen den neste måneden altså.

De er 21 skolebarn i barnegruppen som deler samme klasserom fra 1. til 7. klasse. Alle med egne fagplaner fra sine hjemskoler som skal følges under oppholdet. Gym skal de har to ganger i uken.

Skoledagen varer fra  0830 til 1320 hver dag, og her på GC skal det ikke være noe lekser da det skal være fokus på helse... men for å ikke falle for langt bak de  hjemme må man kanskje gjøre noe av og til utenom skolen.


Disse 3 første skoledagene har ledsagere fri fra undervisning ettersom noen av de minste barna kan ha behov for innkjøring og voksne må være tilgjengelig om det skulle være noe. Et info møte og samtale med lege er det vi må møte opp på de kommende dagene, før voksen undervisning starter opp torsdag. 

Det gir oss mulighet til å gjøre litt som vi ønsker. I dag ble det en fin tur i fjellet på Søskenmamma. Fjellet som jeg har gledet meg så masse til å gå i. Så fort lillebror var levert og informasjon fra skolen var gitt, var jeg sammen med noen av de andre mammaen på vei oppover fjellsiden. En perfekt start på dagen. 


Det var så godt å endelig være her, på toppen av fjellet og bare gå innover. Vi fikk oss en god tur på nesten 7 km i dag og jeg rakk en times tid på stranden med boken min " Et helt halvt år", før lillebror var ferdig på skolen. 


Lunsj kl 1400 og klare for klimabehandling på stranden med hele gjengen ved 1430 tiden. 
En flott ettermiddag på Anfi Beach.


 En topp dag her på Gran Canaria. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar