søndag 24. april 2016

Behandlingsreie dag 22, Marcus & Martinus

Søndag, men likevel var lillebror klar til å gå på skolen kl 0900. I dag skulle han på jobb for Marcus & Martinus.  To 14 åringer fra Trofors i Nordland , som først ble kjent da de vant MGP Junior i 2010 med sangen " To dråper vann". Etter det har de kommet med mange flere hit og blitt ganske så populære. Har dere barn i huset så VET man hvem disse gutta er.

De har reist hit til Gran Canaria for å spille inn musikkvideoer til deres nye sanger, og i dag kom de til Den Norske skolen og trengte statister fra 7. klasse og oppover. Så da var det 4 heldige elever fra Bhr klassen som fikk mulighet til å være med.

Det ble en lang dag med mye venting fra kl 9-15, men det var nok litt gøy innimellom også. Høydepunktet var nok i morges da M&M tok med seg gutta på banen for å spille fotball før arbeidsdagen startet. Det syntes lillebror var helt topp.

M&M jobbet helt frem til 2100, og da hadde de de siste takene rett ved siden av legekontret vårt og vi fikk se up-close på hvordan de jobbet. Flinke gutter.


Det ble strand dag senere på ettermiddagen. Søndager kommer spanjolene til strendene og det er nesten ikke plass å oppdrive. Vi gikk bare forbi Anfi stranden da den var så full av folk. Patalavaca var ikke så mye bedre, men vi fant en plass på steinene og koste oss der en drøy time. Lillebror fikk sin klimabehandling og lekte seg i bølgende så da var vi fornøyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar