tirsdag 19. april 2016

Behandlingsreise dag 17, vi fant Northug

I dag hadde vi undervisning om mat allergier med fokus på merking av mat. Det er ikke bare bare dette med allergier for mat.  Nå er jeg er utrolig takknemlig for at ungene ikke har dette. 

Tidligere har vi alltid lett etter en knagg å henge årsaken til eksemet deres på, og ved flere anledninger håpet at de hadde noen allergier slik at man fikk noen svar. Dette vet jeg jo nå er er helt feil tenkemåte, de færreste med atopisk eksem har allergisk eksem. Det var veldig godt å innse at ungene har en hudsykdom og at det ikke MÅ være noe de reagerer på i det hele tatt. 

Sol og blå himmel her på Gran Canaria i dag, men vinden ødela litt for den helt store sydenfølelsen i dag. Jo da, man har blitt godt vant med dette flotte været vi har hatt siden vi kom, så skal vel ikke klage over 25 grader på stranden. 


Han Petter Northug har reklamert noe veldig på sosiale medier den siste tiden at han er i nabolaget og vi har nok tittet ekstra etter han når vi har vært nede på Anfi stranden. I dag fikk øye på han da han var på vei ut med vannscooter fra Anfi strande. Gutta passet på å være der da han kom tilbake .... og jammen fikk vi ikke et bilde med skikongen selv. Det var dagens høydepunkt. De tre gutta som var så heldige å bli med på bildet, lillebror inkludert, smilte fra øre til øre. 


Det ble kveldstur over fjellet til Puerto Rico og Jalla senteret, ca 4,5 km på 50 min. Det var på tide med en tur syntes Lillebror, men han ble nok litt skuffet over senteret denne gangen. Det er noe med at det blir mindre og mindre interessant jo større ungene blir. Vi fikk sett på noen fotballdrakter ( noe som var en opplevelse i seg selv) og kjøpt en is, det var det før vi tok taxi tilbake til Valle Marina. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar